Flexspecialisten Taaltraining

8 november 2020
Flexspecialisten Taaltraining

Gisteren is weer een Flexspecialisten Taaltraining van start gegaan. In totaal nemen nu 26 Poolse flexkrachten deel aan de training, over ongeveer 4 maanden hopen zij in het Nederlands te kunnen communiceren.

De taaltrainingen worden georganiseerd door Flexspecialisten en vinden plaats in het Flexhuis in Oss. Een training bestaat uit 16 lessen en wordt gegeven door een professionele en gecertificeerde trainer. De eerste groep is gestart op zaterdag 30 april. De tweede groep is op zaterdag 7 mei gestart.


Eenvoudige gesprekken

Met deze training leren de flexkrachten de Nederlandse taal te gebruiken in alledaagse situaties. Ze werken aan grammatica, uitspraak, het opbouwen van woordenschat, lezen, luisteren, spreken en schrijven. Aan het einde van de training zijn ze in staat om in de meeste situaties in het sociaal leven te communiceren in het Nederlands (eenvoudige gesprekken te voeren).


Talenten

Flexspecialisten geeft talenten de kans om een taaltraining Nederlands te volgen. Flexkrachten die goed presteren en extra verantwoordelijkheden hebben bij Flexspecialisten of één van de opdrachtgevers krijgen de mogelijkheid zich verder te ontwikkelen. 


8.150 x bekeken
Deel dit artikel:
Contact

Flexspecialisten is gevestigd in het Flexhuis.


Bezoekadres: Raadhuislaan 30, 5341 GM Oss

Postadres: Postbus 294, 5340 AG Oss

Telefoon: +31 (0)88 594 01 00

E-mail: info@flexspecialisten.nl

Solliciteer nu