Flexkracht van de maand november: Ewa Jankowska

29 november 2019
Flexkracht van de maand november: Ewa Jankowska

Iedere maand zet Flexspecialisten een flexkracht in de spotlights, omdat hij/zij net dat stapje extra heeft gedaan. Na een rondgang langs Supervisors en Teamleaders, ontvangt Ewa Jankowska deze maand de eervolle oorkonde "Flexkracht van de maand november".   

Ewa is nu 1,5 jaar werkzaam bij Flexspecialisten en Jumbo Bloemen en Planten waar zij in korte tijd de rol van Captain op zich heeft genomen. Het is niet voor niets dat zij een uitblinker is voor de groep; dit is de tweede keer dat wij haar in het zonnetje mogen zetten als Flexkracht van de maand.


Ze is het voorbeeld voor de rest met haar motivatie, inzet en betrokkenheid. Nieuwe mensen worden door haar getraind, zij bewaakt het overzicht over het werkproces en is altijd beschikbaar voor haar collega’s bij vragen. Tijdens drukke momenten zoals de week van Kerstmis, Pasen of Moederdag is Ewa degene wie alles en iedereen coördineert op de werkvloer en ervoor zorgt dat alles in goede banen wordt geleid. Kortom; zij is absoluut de topper van de groep en een onmisbare medewerker.


Wij zijn ontzettend blij met Ewa en feliciteren haar graag met deze mooie prestatie.


Tags: Werkzoekenden Over Flexspecialisten

12.875 x bekeken
Deel dit artikel:
Contact

Flexspecialisten is gevestigd in het Flexhuis.


Bezoekadres: Raadhuislaan 30, 5341 GM Oss

Postadres: Postbus 294, 5340 AG Oss

Telefoon: +31 (0)88 594 01 00

E-mail: info@flexspecialisten.nl

Solliciteer nu