Flexkracht van de maand januari: Marzena Cieciorska

3 februari 2020
Flexkracht van de maand januari: Marzena Cieciorska

Iedere maand zet Flexspecialisten een flexkracht in de spotlights, omdat hij/zij net dat stapje extra heeft gedaan. Na een rondgang langs Supervisors en Teamleaders, ontvangt Marzena Cieciorska deze maand de eervolle oorkonde "Flexkracht van de maand januari".  

Marzena is als sinds augustus 2018 werkzaam bij Jumbo Raalte Diepvries en vanaf de eerste dag dat zij als orderpicker werkt, doet ze het ontzettend goed. En dat is best een knappe prestatie, want ze is één van de weinige dames maar heeft altijd één van de hoogste productiviteit. Ze werkt op een hele veilige en efficiënte manier. Ook heeft ze zich in ruim 2 jaar tijd nog nooit ziek gemeld en is altijd bereid om extra te werken wanneer dat eens nodig mocht zijn als iemand onverwacht ziek is, of tijdens een drukke periode.


Marzena is echt een voorbeeld voor haar collega’s. In haar vrije tijd gaat ze graag reizen, ze ontdekt graag nieuwe plaatsen en is een echt mensen-mens. In haar thuisland Polen heeft ze vier honden waar ze veel van houdt en haar nummer 1 prioriteit is familie. Marzena van harte gefeliciteerd met deze mooie prestatie en we hopen dat je nog lang met ons blijft werken. 


Tags: Werkzoekenden Over Flexspecialisten

11.774 x bekeken
Deel dit artikel:
Contact

Flexspecialisten is gevestigd in het Flexhuis.


Bezoekadres: Raadhuislaan 30, 5341 GM Oss

Postadres: Postbus 294, 5340 AG Oss

Telefoon: +31 (0)88 594 01 00

E-mail: info@flexspecialisten.nl

Solliciteer nu